Exposities en Media

Peter heeft zijn werk diverse keren geëxposeerd. Onder andere in Artcafé Samsam in Apeldoorn en het Cultureel centrum in Duiven waren thema-exposities te zien rondom het thema muziek. Specials als de zestiger jaren en vrouwen in de muziek trokken veel belangstelling.

De foto’s van het boek Pak Aan! werden geëxposeerd in museum CODA in Apeldoorn.

Peter exposeerde regelmatig samen met zijn collega’s van het Gelrecollectief. De expositie Kleuren een doorlopende expositie in Gigant in Apeldoorn zijn hiervan enkele voorbeelden.

een van zijn  expositie bestond uit een overzicht van de fotogedichten zoals die zijn gepubliceerd op Apeldoorndirect.nl, gemaakt in samenwerking met Chris Wolters.

Januari 2012 exposeerde Peter en had het thema: 2011: Alles liep anders. een overzicht van werk uit 2011.

Januari 2013 exposeerde Peter met zijn Lensbaby portretten. Een jaar lang schieten met de Lensbaby’s waren creatief en inspirerend.

Januari 2014 exposeerde Peter samen met de fotografen Cees de Wilde, Gerard Oltmans en Lisa Verwer rondom het thema verschillen.

Januari 2015 exposeerde Peter in SamSam . Een jaar lang fotografeerde Hij bands en solisten op het podium van SamSam.

1 januari 2015 toonde EO televisie een special rondom Peter Vroon Hier de Video

Januari 2016 exposeerde Peter in SamSam rondom het thema : Dans. De doeken waren van canvas. Hangend als een soort banieren.

Januari 2017 exposeerde Peter in SamSam, rondom het thema : ” Blurring”. Een ” cross-over” tussen compleet vage beelden en abstracties.

 Januari 2018 exposeerde Peter in SamSam rondom het thema: Dans,Dood en Levenskunst.

Tegenwoordig publiceert Peter op de socials.

Recentelijk exposeerde Peter in Nova.