7 deugden, 7 zonden

In 2012 besloten de fotografen Martin Hogeboom en Peter Vroon elkaar creatief te gaan versterken. Samen met schrijver Reinier Groenendijk en styliste Judi Wammes en visagiste Gwen Vermolen werd een groot project opgestart. Het Thema: De 7 deugden en de 7 zonden. Dit naar een idee van Styliste Judi.
Martin en Peter komen in elkaars foto’s voor. Soms prominent maar soms heel bescheiden. Er hebben vele mensen aan mee gewerkt. Vele individuen tot en met hele hardloop ploeg. De plaatsen waar o.a. geschoten werd: hotel, kroeg, oude huizen. Deventer, Hoog Soeren, Koetshuis, Marialust, en studio Gelrecollectief.
De foto’s hebben een randje, soms diep verontwaardigend maar ook beelden met een brede lach. Martin en Peter schuwden niets en daagden elkaar creatief uit. Van de shoots werd een backstage video gemaakt door Ton Vols, deze volgt binnenkort…

Ga door naar het project : 7 deugden en 7 zonden

Vroonphotomotion.nl
Vroonphotomotion.nl

De roerselen van zonde en deugd
Een reis langs de melodieuze mooiheid en de rafelige randjes van ons dagelijks bestaan.
Interpretaties van de zondige en deugdzame werkelijkheid van dat wat we allemaal hebben, doen, koesteren of veroordelen. Zonde en Deugd. Beeld voor beeld nemen de fotografen Martin Hogeboom en Peter Vroon je mee naar hun voorstelling van de zeven deugden en zeven zonden. Soms sereen en ingetogen, soms uitdagend en prikkelend tot op het bot. Ze staan er middenin, letterlijk claimen ze een plek in elkaars wereld. Met als doel een moderne versie van een oud gegeven tot leven te brengen.
7d7z-0795112

Door peter